Tessie-san

Uteservering till vilket pris som helst

Igår fick jag äntligen arslet ur vagnen och färgade håret. Min utväxt var inte att leka med och tjejerna på jobbet frågade mig hela tiden om jag gjort något speciellt med mitt hår (eftersom det såg så annorlunda ut)… ah näe, det är just det jag inte gjort. Jag hade inte gjort någonting alls, därför såg det konstigt ut. Mer utväxt än färg.
 
Körde på den färgen jag alltid kör med, men försökte att inte ha i det lika länge som jag brukar, så det inte skulle bli sådär riktigt mörkt som det ibland blir. Det brukar dock jämna ut sig och bli lite ljusare efter ett tag men nu blev jag riktigt nöjd från första början.
 
 
 
Så bestämde vi oss för att nyttja denna halvsoliga dag utomhus. JP tittade konstigt på mig när jag satte på mig vinterjackan, men jag vägrade frysa (eftersom vi promt skulle sätta oss på en uteservering) men när vi kom ut och möttes av de friska vindarna så blev han tyst. Jag vägrar bli förkyld igen, så det fick faktiskt bli varma jackan.
 
 
 
 

Nöjd tjej som gjorde rätt val.

Sen skulle vi iväg och möta upp Caroline på Mosaik för ett glas till och lite mat, så vi vandrade längs Vasastan (och stannade upp för lite puss-selfies vid körsbärsblommorna i Vasaparken) och iväg till restaurangen.

 
 

Åt kycklingspett med olika röror och det var så gott att jag nästan slickade tallriken…

Nu ska vi kolla på lite film, som sig bör på söndagar <3 Vad har ni gjort i helgen?

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats