Tessie-san

Avtackning av Cissi

Idag var det Cissis sista dag på jobbet, så vi började dagen med lite selfies – man vet ju aldrig när det blir av igen? *ledsen emoji* Kommer sakna henne väldigt mycket, speciellt det där hjärtliga skrattet hon har som ekar genom hela korridoren om dagarna. Det kommer bli tomt och tyst utan henne.
 
När vi skulle kramas hejdå i slutet av dagen så kunde jag inte hålla mig och tårarna forsade ner för mina kinder. Jag hatar avsked, det är det värsta jag vet. Men vi har lovat att vi ska ses ändå – det är ju inte mer än en roadtrip emellan oss om vi säger så!
 
 
 
Stort lycka till i framtiden, ditt päron! <3
 
 
 
 
 
 

Hon hade dukat fram med lite gofika till oss på rasten. Så gulligt av henne så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats