Tessie-san

Lång dag och god soppa

Ah men tjena! Hur mår ni idag? Jag är slut. Totalt slut som artist. Har haft en riiiktigt lång dag på jobbet idag och innan vi slutade stod jag och småfnissande (övertrött) och sa att jag nog kommer sova gott som ett barn inatt. Ibland har man sådana dagar, morgondagen kommer nog bli lugnare – har ju tillochmed halvdag!
 
Inte nog med att jobbdagen var en lång en, tåget hem stannade var fjärde meter mellan Sundbyberg och Karlberg… Vad trött man blir alltså. Tycker inte alls att det var så mycket problem med pendeln nu under vintern om man jämför med hur mycket signalfel, växelfel och vagnfel det har varit de senaste veckorna. Väldigt tröttsamt är det iallafall. Nu sprang jag som en vilde för att hinna med det tidiga tåget, men kom fortfarande hem samma tid som jag skulle gjort om jag tog tåget efter.
 
Jag var alltså lagom mör när vi väl kom fram och jag kände inte alls för att ställa mig och laga någon middag. Smet istället in på ICA och köpte lite god soppa. Köpte en tomat/toscana soppa till middag idag och en thaisoppa till lunch imorgon.
 
 
Sen köpte jag hem lite nya snittblommor. Älskar mina nya vaser så pass mycket att jag vägrar ha dem tomma upplockade i skåpen – de ska stå på bordet med nya fina blommor om jag får bestämma. En sådan liten detalj som gör så mycket för sitt hem, tycker ni inte? <3
 
 
 
Nu ska jag se om jag orkar hålla mig vaken för nya avsnittet av RHONY, sen kommer jag garanterat slockna. Imorgon är det fre… jag menar torsdag, men det är ändå som fredag och det firar vi som vanligt med hög uppdatering på bloggen. Hörs mer då, trevlig kväll! <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats