Tessie-san

Shoppat inför hösten

Blev en tur in till stan där jag hittade både två nya byxor och ett par nya stövlar. Alltihop hittade jag på Zara. Blev även kär i en vinterjacka i creme-färg som satt som en smäck, men den var lite dyrare så jag tänkte sova på saken och se om jag fortfarande känner ett lika stort ha-begär av den imorgon. Det var väl klokt?
 

Stövlarna kommer jag ha mycket nytta av i höst. Regn och rusk – here I come. Det värsta som finns är ju att gå runt med kalla (eller gud förbjude blöta) fötter under hösten och vintern, så det hoppas jag kunna undvika med dessa pärlor <3
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats