Tessie-san

Snäll mot min hy

Eftersom den här helgen går i lugnets och uppvilandets tecken passade jag på att lägga en ansiktsmask efter duschen. Det är inte ofta jag gör det, men kände att jag kunde behöva vara snäll mot min hud nu när vi lämnar sommaren och solen med alla sina vitaminer för ett tag och går in i ett par mörkare månader nu. Köpte en med hallondoft, så jag gick runt här med handduk på huvudet och luktade midsommar såhär i slutet på september – inga konstigheter alls.
 
 
Har precis blandat lite dipp till chipsen och ska snart sätta på Donnie Darko. Det var länge sedan man såg den. Minns bara att den var lite mysko och ganska läskig. Och sen att Jake Gyllenhaal är med i huvudrollen och då kan det ju inte gå fel.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats