Tessie-san

Viktigt med jultraditioner

Idag planerar vi att göra det man bör göra på söndagar – vila. Vi ska bara få till en liten storhandling på Hemköp och jag kan eventuellt få fart i baken och köra lite bakning något senare, men annars ska vi bara ro om varandra och vila. Jag är supersugen på ett Twilight-marathon, men JP är inte lika lockad. Vi brukar ha marathon med både Twilight Saga och Harry Potter såhär i jultider, det har blivit lite av en tradition som jag gärna fortsätter med. Dock har det gått så många av Harry Potter-filmerna på tv, så jag tappade lite feeling för dem.
 
 
Får göra mig beredd på att bli nykär i Jacob nu igen då…
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats