Tessie-san

50-årsfest!

Igår var vi iväg på 50-årsfest. Det var min kusins mor, alltså min morbrors tjej…kvinna(?) (Det blir så svårt att hitta rätt term när de inte är gifta…)som fyllt år som vi nu ville fira. Jag hade köpt en ny mörkblå klänning dagen till ära. Jag hade tillochmed strumpbyxor på mig, det händer inte ofta.
 
 
 
Jag ser helt vild och galen ut i ögonen, men JP blev så söt så ni får den här bilden iallafall.
 
 
 

Det bjöds på (lite föör) goda smörgåstårtor – en med skinka och rostbiff och en med räkor och lax. Den sistnämnda var såklart godast och jag åt säkert fyra stora bitar.

 
 
Här har vi födelsedagsbarnet – 50 (som är det nya 30) år! <3

 
 
 
Efter ett par timmar kom spelet Med andra ord upp på bordet, mitt favoritspel! Det var en ny version, med helt nya ord så jag hade inget övertag längre (har ju spelat vårt spel vid nästan varenda tillställning hemma hos oss tidigare, så man har ju lärt sig alla orden utantill). Men mitt lag vann självklart första omgången iallafall 🙂
 
 
Efter alldeles för mycket tårta (och paj och janssons) så började vi röra oss hemåt. Mådde riktigt illa där ett tag och visste inte riktigt om vi skulle behöva gå av tunnelbanan på vägen… Men det gick bra och vi båda somnade på studs när vi kom hem.
 
 
Vill ännu en gång önska ett stort grattis till dig Romana! <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats