Tessie-san

Spelkväll och återförening

Igår blev vi alltså bjudna på spelkväll hos Wille och Frida. De välkomnade oss med lite bubbel och snacks och introducerade oss till Alex & Sigges nya spel Jag ringer. Det stod att det skulle passa att spela mellan för- och varmrätten, men vi satt nog i 4 timmar med samma omgång. Det går ut på att en person får en ålder (som är hemlig) och så ”ringer” en annan person till denne och frågar en fråga (som man läser från frågekort) och så ska personen besvara frågan i den åldern man är på kortet.
 
Exempelvis en fråga jag fick: ”Hur ser ditt rum ut nu? Vad är det mest pinsama du har där inne?” Oh jag hade fått åldern 21. Så svarade jag på frågorna så detaljerat som möjligt så personen som ringde mig kunde gissa vilken ålder jag hade. Riktigt kul faktiskt! I början var det lite jobbigt att svara på vissa frågor, men sen släppte det för alla.
 
 
 
 

För att klara av hela monsteromgången så tog vi lite pauser då och då. Medans de flesta gick ut på balkongen och rökte (blää), så återförenades jag med Willes spegel inne på toaletten. Vi har en lång och härlig vänskap, spegeln och jag och vi var mycket glada att se varandra igen 🙂

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats