Tessie-san

Heldag på stan

Lagom till kvart i tolv (ja, eller kvart över om man heter Jessica) så var vi på plats i Farsta för att börja vår heldag på mellandagsrean tillsammans. Hon skulle byta en klänning i en butik som bara finns där, så därför började vi vår dag där. Vi hittade iallafall två likadana toppar som vi båda provade och köpte – haha, så töntiga. Nu får vi bara se till att inte ha på oss dem samtidigt!
 
Vi passade på att äta lite lunch där på Voltaire också. Jessan försäkrade mig om att deras club sandwish var en hit och det var den verkligen. Full med kyckling, bacon och massa gojs. Jag älskar kladdigt gojs i mat.
 
 
 
 

Sen åkte vi in till stan och fortsatte kriga med resten av världen. Herregud, det är ju rena rama kaoset där ute. Hittade ett par byxor på Zara och när jag betalat så hade jag fått ett sms av Jessan att hon flytt till en annan butik, för att det var så mycket folk. Slutade iallafall med att jag förutom de två topparna och byxorna hittade ett lite finare linne och en snygg blus med glitterdetaljer på axlarna (tänkte ha den ikväll så ni får se sen) och så hittade jag även lite raffiga underkläder – så karln där hemma får en lite sen julklapp han också 😉

 
 
När vi tröttnat på rea-shopping så satte vi oss och tog ett glas vin och skvallrade innan det var dags för bion. Förstår ni vad mycket man kan hinna med på en dag om man är effektiva?
 
 
 
 
 
 
Vi såg Micke och Veronica med David Hellenius och Scorupco. Båda var usla skådisar, men det gjorde inte så mycket, filmen var jättemysig ändå. Skrattade rakt ut flera gånger, så den var verkligen värd att se. En riktig feelgood-film.
 
 
Nu ska min älskling och jag iväg hem till Frida och Wille på spelkväll. Hörs lite senare <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats