Tessie-san

Julafton del 2

Då fortsätter vi med resten av julaftonen. Vi kom fram till mina kusiner och fortsatte fylla på med julklappar under granen. Tycker det blev en hel del med klappar även om vi inte hade med några barn i år. Men det tycker jag bara är kul, man blir aldrig för gammal för julklappar! Var dessutom väldigt nöjd med de klappar jag köpt i år, så jag såg verkligen fram emot att mina nära och kära skulle öppna dem.
 
JP hade köpt med sig en del ingredienser till att göra egen julmumma som han sedan bjöd laget runt på. Vissa tyckte det var gott, andra inte…
 
 
 

…men vi höll minen och drack upp ändå!

Jag och min kusin tog den obligatoriska framför-julgranen-bilden. Det gjorde vi alltid när vi var små, så nu tyckte jag att det var dags igen.

JP fick en ny bästis i Riki. Han hade tillochmed köpt en julklapp till honom. Ett halsband som lyser blått i mörkret. Tror Riki blev glad 🙂

Så var det dags för round 2 i julmat. Där fanns alla favoriter; korv, köttbullar, potatis, sill, lax, skinka, (världens godaste)pajer, rödbetssallad, Janssons och ägg. Åt bara en tallrik dock, ville inte bli sådär svettigt mätt, men det tog jag igen sedan efter julklappsutdelningen och värmde på lite mer 🙂

Jag tillsammans med min älskling – och en liten glimt av mina helt otroligt vackra örhängen jag fått utav honom i julklapp. Ska visa bättre sen.

Efter att vi delat ut alla julklappar och skålat i mumma och vin så var det dags för julklappsleken. Vi brukar köra den varje år. Den fungerar så att alla har köpt två stycken vem-som-helst-julklappar som vi lägger i mitten av bordet. Så slår man två tärningar i hopp om att få två likadana siffror – då får man välja ett paket. Så går tärningarna runt i tur och ordning och varje gång någon får två likadana siffror så tar man ett paket, antingen av de i högen i mitten eller av någon annan. Det brukar alltid bli en eller två paket som blir favoriter och de slåss alla om. Leken slutar när alla vid bordet har två paket var, då får man öppna dem!


I mina paket fanns två fina blockljus och en lavalampa. Flirtade dock till mig en Nicer Dicer från min morbror i byte mot lavalampan – då kände jag mig jättenöjd!

 
 
 
Här har vi min bror och jag framför isgranen <3

 
Hade en supermysig julafton från början till slut och jag är så nöjd med både de fina julklapparna jag fick och för de härliga minerna från familjen när de öppnade sina paket från mig! <3
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats