Tessie-san

Julafton del 1

Vi började julaftonsmorgon med mys hemma och JP som hade varit riktigt snäll i år fick öppna sin första julklapp redan på morgonen. Det största paketet för i år innehöll ett nytt duntäcke. Jag råkade ju förstöra hans gamla, så det var väl inte mer än rätt att jag gav honom ett nytt. Han blev hursomhelst jätteglad och det är ju det viktigaste!
 
Sen tog vi all vår packning som bestod utav en full IKEA-påse, två Hemköpskassar, en något mindre papperskasse och tre plastpåsar fulla med julklappar, värdparsgåvor, sill och lax, samt lite juledricka – och knatade iväg till JPs föräldrar på julbrunch.
 

På julbrunchen hos svärföräldrarna bjöds det på lax, löjromstoast, skinka, ägghalvor och saffransbullar. Försökte att inte äta allt för mycket så man inte skulle bli mätt redan där, men det blev alldeles lagom.

 
Så hade vi lite julklappsutdelning och vi fick bland annat biljetter till musikalen Chicago (åååh, så kul!), en ny superstekpanna och jag fick en mycket snygg och praktisk smyckesförvaring som man kan hänga i garderoben – precis vad jag behöver. Mina halsband hänger ju och trängs där inne i garderoben på ett par krokar och örhängen väller över i flertalet skålar, och armbanden jag har förvaras för närvarande i plastpåsar för att jag inte har någon bra plats för dem.
 
Vid ett-tiden tog vi all packning (bortsett från de julklappar vi nu lämnat där) och satte oss på pendeltåget mot Tumba. Där hämtade min kusin och min bror upp oss med bilen, så vi fick lite bärhjälp. Fortsätter med julafton i nästa inlägg…
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats