Tessie-san

Dag 13. Jag om tio år

Jag om tio år… då är jag 38 år (herregud!!) och börjar närma mig 40! Då hoppas jag att JP och jag är gifta och vi har tre fina barn tillsammans. Vi bor i vårt absoluta drömhus med lagomstor tomt, där vi ofta bjuder på grillkvällar och solande i solstolar på somrarna och har snöbollskrig på under vintern. Jag hoppas också att jag fortfarande trivs lika bra på jobbet och att vi bor såpass nära att jag kan cykla dit (och stanna påvägen hem för att plocka blommor som jag kan lägga i min korg).
 
Jag skulle också gärna vilja ha en sommarstuga vid vattnet som vi besöker på helger och en del av sommaren. Kan gärna dela den tillsammans med några kompisar eller familjemedlemmar. Då blir det inte lika dyrt och så mycket mysigare om man är fler som har den tillsammans.
 
 
Det är några förhoppningar jag har för framtiden. Ska göra allt för att uppnå dem också, ingenting är omöjligt!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats