Tessie-san

Årets kortaste dag

Idag har vi alltså årets kortaste dag framför oss, men sen vänder det mot ljusare tider. Det känns ju ändå härligt! Frånochmed imorgon blir det ljusare och ljusare och vi får snart tillbaka våra eftermiddagar som agerat kvällar den senaste tiden. Hejja våren – vi längtar efter dig!
Idag ska jag iväg hem till Moa-lee och bli bjuden på lyxlunch. Hon bjuder på rödspätta och det är ju min favorit! Så ska jag lämna en liten julklapp till Jadean också, men den får hon inte öppna förrän på julafton. Blir bara en snabbis dit, för sen måste jag hem och fortsätta julstöka. Tänkte baka lite christmas-cupcakes till tjejerna på jobbet imorgon. Vi är inte många som jobbar då (tror vi är 4-5 stycken bara), men jag tänkte att jag gärna ville bjuda på lite mer julstämning ändå.
 
 
Ska fortsätta dreggla över Jacob Black nu… Vi hörs.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats