Tessie-san

Middag med min stjärna

Igår efter helvetesdagen vid Barkarby så åkte jag iväg till Söder och mötte upp Jessan på Hosteria tre Santi. Vi har inte setts på över en månad och har därmed inte gett varandra några födelsedagspresenter, så vi passade på med det igår. Eller ja, jag fick paket. Hon ska ha en stor 30-årsfest om ett tag så jag väntar med mina paket till henne tills dess istället.
 
 
 
 
Jag var inte superhungrig efter Max tidigare på dagen, så jag beställde in två förrätter som huvudrätt istället. Lite goda charkuterier och smörstekta champinjoner med brödchips. Mums!
 
 
 
 
 
Snodde till mig en obligatorisk toa-selfie…
 
 
 
 
Min fina strålande stjärna <3
 
 
 
 
 
Nu måste jag sticka iväg, ska på 7-årskalaaaas!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats