Tessie-san

Kalas för min stora tjej

Kom hem för en liten stund sedan och är helt slut. Har varit på 7-årskalas för min stora tjej Emma idag och fick agera lekledare för tio sockerkickade ungar… Så ni förstår kanske om jag är en aning trött just nu, men är ändå glad. Det är alltid lika kul att se henne springa runt glad med massa kompisar. Min lilla stora tjej <3
 
Kunde inte bestämma mig för bara en present, så det blev fyra. Men hon är ju mitt hjärtegull och då blir det lätt så att jag skämmer bort henne litegrand 🙂
 
 
 
 
 
 
Alla barn – stora som små – fick djurmasker som man var tvungen att gå runt i hela dagen. Inga konstigheter alltså. JP fick vara skunk, eller grävling.. eller panda. Det var inte riktigt någon som visste vad han var. Jag fick vara mus, tills vi insåg att jag faktiskt var en hare. Det var lite småklurigt alltså.
 
Det var lättare att se vad brorsan skulle föreställa iallafall…
 
 
Lillsmulan och jag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats