Tessie-san

En torsdag i augusti

Då var även torsdagen avklarad för den här veckan, vad dagarna går fort! Imorgon är det redan fredag igen och jag längtar redan till lördagmorgon då jag får sova ut utan att ställa någon klocka. Vad man uppskattar det när man jobbar heltid alltså! I skolan var jag ju riktigt bortskämd med lediga dagar och halvdagar titt som tätt. Men nu njuter jag verkligen till max på min lediga tid!
 
 
 
Tog en imorgon-är-det-fredag-selfie med tjejerna på jobbet när vi satt och väntade på pendeln idag. Se så glad man blir när solen väljer att ge oss lite sensommarvärme 🙂
 
 
 
 
 
Åkte in till Gallerian efter jobbet och köpte två till presenter till Emma som fyllde år igår. Hon ska ha 7-årskalas på söndag nämligen och jag orkar inte stressa med det i helgen så jag tog det redan nu. Sen fyndade jag två par byxor på Lindex också – win! Har ni sett en ljuvligare skyltning förövrigt? Åh, guldiga heliumballonger!! *smiley med hjärtögon*
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats