Tessie-san

Orkar inte laga mat

Men heeeeeej! Hade en lång dag på jobbet idag och kände att jag inte riktigt orkade laga någon middag, så jag köpte hem mat från sushin. Det är ju ändå lill-lördag, så det är helt okej att lyxa till det lite tycker jag. Beställde två yakisoba, ena med entrecote och den andra med kyckling. Jag ville ha den med kyckling. Så himla gott!
 
Jaaa… Nu är det bara en och en halv dag kvar på den här jobbveckan och på fredag ska jag träffa Elin och Carro från klassen. Vi ska ses på middag och skvallra om det senaste i våra liv. Elin har jag ju träffat i sommar, men Carro har jag inte sett sedan skolan, så vi har mycket att ta igen! Ska bli jättespännande att höra hur det går för henne på hennes nya jobb. Vi började jobba ungefär samtidigt, men har inte hunnit prata om det den senaste tiden. Spännande!
 
Tänkte hoppa in i duschen nu snabbt innan Idol börjar. Tittar ni?
 
 
 
Jag har inte lärt mig äta med pinnar än. Försöker varje gång, men det slutar alltid med att jag tappar allting och sen byter till riktiga bestick istället. Hmf…
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats