Tessie-san

Så ser veckan ut

Hej hörrni! Har ni haft en bra helg? Jag är redo för en ny vecka. Den här kommer bli relativt lugn för min del dock. Har ett heldagsseminarie imorgon och patienter på torsdag. De andra dagarna är jag ledig från skolan, men där måste jag däremot förbereda inför seminariet, förbereda ett motiverande samtal jag ska utföra på torsdag, renskriva en loggbok och göra ett hemmaprov i Röntgenkursen som börjar nästa vecka – man måste göra ett sorts inträdesprov för att ens få komma in på sal. Men det ska nog inte vara några svårigheter. 
 
 
Ska snart iväg på en grej som jag varit lite nervös för, så jag hoppas det går vägen. Det ligger dock i kategorin “personligt” och jag kommer därför inte att prata om det här, mer än att jag är och har varit nervös.
 
Så håll gärna era tummar för mig idag!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats