Tessie-san

Drömmer mig bort

Fy vilket trist väder vi har haft idag. Stockholmstrakten har ändå haft tur om man jämför med andra ställen i landet – men fortfarande sjukt tråkigt med regn, rusk och mörker. Jag kan inte låta bli att längta efter en till weekend i början på nästa år. En till Parisresa, fast till någon annan fin stad.
 
Jag kommer ha så mycket i skolan nu under hösten/vintern så vi kommer inte kunna komma iväg nu. Sen är det ju mycket mysigare att resa iväg på våren. Vi har pratat lite om Rom, Venedig eller Barcelona. Jag vill verkligen besöka dem alla tre – men vi får se vilken stad vi börjar med. Paris var ju verkligen drömmarnas stad och jag hoppas verkligen att vi får uppleva en minst lika romantisk resa till snart!
 
Såhär mysigt hade vi det i våras:
 
 
 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats