Tessie-san

10 saker ni inte visste om mig

Har sett det här segmentet på flera andra bloggar och tänkte att det skulle vara lite kul.
Ni är ändå en hel del nya som hittat hit och då är det väl alltid intressant med “ett par snabba” för att lära känna mig lite bättre.

Vi kör!

 

Jag gick estetiska linjen på gymnasiet – med inriktning musik
Mitt huvudinstrument var sång och som bi-instrument spelade jag trummor. I sång kammade jag hem MVG och i trummor VG. Kan inte säga att jag var lika duktig i matte precis…

Jag har inget körkort
Jag tror faktiskt att jag är ensam om att inte ha körkort bland alla jag känner? Men jag har aldrig haft något intresse för det… Kanske dumt egentligen, men jag känner inte att jag behöver något när JP har det.

Jag var rökare i 10 år
Skitäckligt, men jag började röka när jag var 14 år och slutade inte förrän jag blev 24. Idag kan jag inte förstå hur jag kunde hålla på med något så ofräscht så länge. Är ändå glad att jag slutade tvärt, från en dag till en annan, och efter det har jag inte tagit ett enda bloss. Nu i februari är det 9 år sedan jag blev rökfri.

Jag är mörkrädd
Har alltid ogillat mörker och går alltid runt och tänder lamporna här hemma. Det gjorde jag även som liten, ville gärna att det skulle vara tänt överallt. Mamma gick efter mig och släckte för hon tänkte på elräkningen, och nu gör JP detsamma, hehe.

Har fått min egenskrivna låt uppspelad på radio
Jag och min kompis Chriss var med i en musiktävling i P3 där vår låt spelades upp. Hångla upp mig hette den, och vi tävlade i “årets sommarplåga”. Tyvärr vann vi inte.

Jag har varit på 7 Backstreet Boys-konserter
De var mina absolut största idoler när jag växte upp och det är de fortfarande. Jag hade hela mitt rum fullt med affischer på dem. Det har jag dock inte längre. Ändå Forever a Backstreet Girl 😉

Jag dricker Cola Zero varje dag
Det är verkligen ett beroende jag har, men det kunde ha varit värre. Har ju som sagt varit rökare, och efter det drack jag kopiösa mängder av energidryck. Nu har jag slutat med de två dumma lasterna och tycker ändå att Cola Zero är rätt så harmlöst i jämförelse.

Jag är ateist
Jag tror inte på någon Gud, men jag tror definitivt på “den andra sidan” och en “andevärld”.

Jag får inte ge blod
Jag har alltid varit väldigt svårstucken när jag ska ta blodprover och de behöver ofta sticka flera gånger innan de lyckas. När jag gick för att ge blod så fick jag ett nej. Mina vener är tydligen för tunna för att tappa blod ur, den stora nålen de använder skulle bara ha sönder dem, fick jag det förklarat.

Jag kan sjunga Lilla Snigel med stängd mun
Det är mitt bästa partytrick, haha. Ingen slår mig i att sjunga den klart och tydligt utan att öppna munnen – I dare you to try me.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats