Tessie-san

Vi bygger ut altanen

Vi har varit ute hela förmiddagen och kom in nu för lunch och Belles nap. Harley och JP somnade visst också och Kelly kollar på Lek & Lär-tuben på sin Ipad, så jag passar på att sätta mig här med datorn en stund.

 

Jag vet inte om jag hunnit berätta att vi ska göra om vår uteplats lite?

Eftersom världen är upp och ner just nu – och det faktum att vi faktiskt har tre små barn – så har vi inte några planer på att resa i sommar. På sin höjd så tänkte vi åka upp till Umeå till min kusin Rickard (får se om det blir av nu iom Corona) men inte mer än så.

Därför tänkte vi att vi investerar i uteplatsen istället, för det är där vi kommer hänga väldigt mycket i sommar. Grilla, bada, leka och bara umgås.

Vi har länge pratat om att förlänga altanen för den har varit rätt trång, och nu gjorde vi slag i saken. Vi anlitade en jätteduktig snickare som har hållit på där ute hela veckan nu. Vi rev bort det gamla och kommer bygga helt nytt med ett staket längst ut och en ramp på sidan. Tror det kommer bli superfint när det är klart!

 

 

En av dagarna kom jag ut och serverade lite fika 🙂

 

Fångade det här mysiga ögonblicket med mina två minsta. Tänk att det inte skiljer mer än 1 år och 4 månader mellan dem, men ändå kommer Belle vara “2 år äldre” då de är födda 2018 och 2020. När Harley börjar i 1:an så börjar Belle i 3:an.

Wow, jag blir helt pirrig i magen av att tänka på att de faktiskt ska bli så stora. Just nu är vi så inne i småbarnsåren att det är svårt att föreställa sig att de faktiskt ska bli stora barn – och sen tonåringar… iiiik.

 

Nu ska jag passa på att hänga tvätten innan alla vaknar, då ska vi nog ut i solen igen.
Puss så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats