Tessie-san

Vem älskar dig mest i världen?

Godkväll kompisar, fredag idag – åh så härligt!
Gissa vem som förkylningsbacillerna fick tag i igen? Stackars lilla Snosan-Ros, det är fjärde gången hon fått tampas med snorig näsa, hosta och med tåriga ögon nu det här året. Vi har inte ens passerat årets andra månad… Hon har inte haft någon feber, men väldigt snorig och ynklig, så hon var hemma från förskolan idag. JP vabbade och jag gick till jobbet som vanligt. Hon var så trött efter middagen att hon fick somna en timme tidigare än vanligt, hoppas hennes kropp tar vara på den extra timmen sömn och inte att det gör att hon vill vakna tidigare imorgonbitti istället 😉

Vi åt fredagstacosen med tända ljus och det efter att vi hade storstädat hela huset. Det har varit ett bombnedslag härhemma sedan jag kom hem från London. Ingen dammsugning, massor med tvätt och bara massa stök överallt. Ingen av oss har haft tid eller ork att göra något åt det nu i veckan, men beslöt oss för att börja vår fredag med att ta tag i det och röja undan innan vi kunde ta helg på riktigt.

Åh, vilken befrielse det är när det äntligen är gjort! Jag skrubbade hela badrummet, plockade undan alla städprylar och rengöringsflaskor som stått och dammat intill toaletten – nu när Kelly är en nyfiken virvelvind som gärna plockar upp och smakar på allt hon ser, var det dags att plocka bort allt sånt som kan vara riktigt farligt för henne. Inte för att hon springer runt på nedervåningen själv nånsin, men sånt där kan gå väldigt fort, så det var lika bra. Plockade undan, vek tvätt, skrubbade toaletten, dammsög hela nedervåningen och avslutade med att våttorka.
Sen upp på mellanvåningen där JP och Kelly hade städat undan i köket och jag avslutade med att dammsuga och våttorka golven. Sen tog vi en paus och tittade lite på Alla vi barn i Bullerbyn innan middagen.

Nu sover min ros och vi vuxna har myst upp oss i soffan med täcke och kudde för ultimat fredagsmys. Första avsnittet för säsongen av Homeland väntar och jag har en Apelsinkrokant och ett glas med cola zero och jordgubbar att gotta mig i. Åh, vad härligt med helg!

 

Det gröna glitterhjärtat Kelly hade pysslat fram på förskolan på Alla Hjärtans Dag ♡ Duktiga Kellykorven!
“Vem älskar dig mest i världen? Det gör mamma!” – brukar jag ofta säga till henne när hon är lite ledsen ♡

A1E4FC06-A727-4F2F-B57A-4282EF59A5707F7104B7-8BA1-4AD1-85BC-0DC862D29DA3

 

Hoppas ni också har en mysig fredagskväll som väntar! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats