Tessie-san

Vänja sig vid mörkret

Då var det måndag. Hur har er måndag varit? Min har varit bra. Det var väldigt svårt att kliva upp imorse dock, det var min jobbarmåndag idag så klockan ringde vid 5.50 och jag var inte det minsta pigg på att lämna sängen egentligen. Tycker det är väldigt svårt att göra det överhuvudtaget när det fortfarande är mörkt ute, det känns som att det är mitt i natten och inte alls normalt att släpa sig upp då. När jag väl är uppe är det oftast inga problem, men nu var jag fortfarande ett vrak tills jag kom fram till jobbet. Höll på att somna om igen på pendeln på vägen dit…

Hade iallafall en kul dag på jobbet, som vanligt. Nu börjar det även närma sig att jag börjar jobba helt igen. I januari kommer jag börja igen (men inte så långa dagar i början då Kelly precis börjat förskolan då) och det ska bli jättekul. Jag har saknat mitt jobb sedan jag gick på mammaledighet i november förra året, och har haft kontinuerlig kontakt med mina arbetskollegor trots att jag varit borta. Det ska bli kul att komma tillbaka, även om det kommer göra jätteont i mammahjärtat av att inte ha lika långa dagar med Kelly varje dag – usch, vill inte ens tänka tanken. Men det är en del av livet och bara början på nästa kapitel.
För henne kommer det gå jättebra, det är jag övertygad om. Det är mer jag som måste lära mig hantera det.

Nu ska jag straxt sätta igång med dagens middag – tacos! Vi bommade både fredagstacosen och lördagstacosen pga förberedelser inför kalaset och själva kalaset, så då får vi köra måndagstacos istället! 🙂

Här har ni min lilla samling med blommor i fönstret förresten. Ni kan kalla mig elefantöra-kvinnan. Två halvstora, två lite mindre och två som fortfarande står i vatten för att rota upp sig. Min vision är att de alla ska bli stora och ståtliga så småningom! ♡

IMG_5192

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats