Tessie-san

Våffellunch ♡

När vi vaknade imorse hade vi exakt noll planer. Men så fick jag ett sms från Molly som kollade läget – och jag frågade om de ville komma över på våffellunch och det ville de. Vi skulle ändå till centrum och handla + hämta ut recept, så vi köpte våffelmix och goda toppings också. Både till “matvåfflor” och till “efterrättsvåfflor”.

Gräddade ett helt lass med våfflor som vi åt med gräddfil, hackad rödlök och rom, eller med grädde, sylt och jordgubbar ♡

 

 

Tänk att vi båda har tre barn var. Hon har också två flickor och en pojke.

Vi lärde känna varandra på kollo när vi var 12-13 år gamla och fann varandra direkt. Jag har gått igenom så mycket tillsammans med henne, genom hela mina tonår upp till vuxen ålder har hon alltid varit min människa. Vi hade en tråkig “paus” i vår vänskap i runt 3 år av olika anledningar, men när jag blev gravid med Kelly så började vi prata igen och då var det som att ingenting hade hänt. Ledsen att vi förlorade de åren tillsammans, men är så glad att vi är där vi är idag.

 

Hon är (kommer bli) Harleys ena gudmor/fadder dessutom ♡
Vi hade ju planerat att ha hans namngivning nu i våras, men vi sköt fram det iom Corona.

 

Efter våffellunch och lek var det några som blev badsugna, och eftersom solen kikade fram till och från så drog vi upp poolen.
Trodde aldrig att det skulle bli poolbad den här veckan – den som bara skulle regna bort?

 

Det skiljer ett år mellan Séamie – hennes yngsta och Kelly – min äldsta.

 

De stannade hela dagen. Jag frågade om de ville äta middag med oss också och Séamie önskade sig chicken nuggets med ris, så det ordnade vi.

Det tråkigaste efter en heldag såhär är att det nästan alltid slutar i ledsna miner när våra gäster ska gå. Kelly speciellt tycker inte om avsked och blev väldigt ledsen när vi skulle säga hej då.. Vi lovade att vi snart skulle ses igen, nu har de semester dessutom – så vi kan ses massor! ♡

Jag ska försöka sova nu. Har en jobbig grej imorgon som jag är nervös över. Får se om jag får någon sömn alls.

Hoppas allt är bra med er, stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats