Tessie-san

Ut med gammalt, in med nytt

Heeej kompisar, hur mår ni? Här är det bra, guuud så glad man blir när solen lyser?! Det är så himla underbart med blå himmel och all vacker snö som bara glittrar i solen.

Kelly vaknade runt 6.00 och ville upp och göra morgon, så hon och pappa gick upp. Jag fick sova kvar en timme eller två, det var snällt av dem. Jag är fortfarande sådär mitt-i-natten-trött av graviditeten och jag minns att det höll i sig i stort sett hela graviditeten sist, så det är väl det jag kan räkna med den här gången också. Det blir dock lättare att gå upp när det är ljust ute.

 

Vi har förresten beslutat oss för att sälja vår fina åkpåse som Kelly haft i vagnen. Den är supervarm och gosig, men jag kände att jag gärna ville ha en ny färg. Vi går ju ändå ute med vagnen varje dag och det kan vara kul med lite nytt, även om denna säsong snart är över (haha, trodde vi ja?)

Har köpt en ny ljusrosa utan mönster som bara väntat på att få bäddas ner i vagnen, så nu fick jag den gamla tvättad och ordnad och la upp en annons på Tradera. Ni kan söka på: Åkpåse Petite Cherie, om ni skulle vara intresserade 🙂

 

 

Det var någon som tyckte det var riktigt kul att photobomba när jag skulle ta ett kort att lägga upp med annonsen…

 

Innan hon hann röja runt med den för mycket så packade jag undan den redo för leverans och plockade istället fram den nya åkpåsen så hon fick leka runt i den. “Den ser ju likadan ut” kanske ni tycker? Men iiiinte då. Den är i en helt annan rosa nyans och är dessutom helt enfärgad, passar väldigt fint till vår mörkblåa vagn! ♡

 

Eftersom Kelly hade levt loppan sedan tidig morgon så var hon väldigt trött redan vid mellistid, så vi gick ut på en promenad (och fick inviga nya fina åkpåsen) så hon fick sova lite. Vi hann knappt svänga ut från vår gård innan hon hade somnat, lilla hjärtat. Vilken härligt dag vi har idag! Väldigt kallt, men mycket vackert! Tog den korta promenaden ner till första vattnet och sedan rann båda ögon och näsa så då vände vi hemåt.

Kelly sover fortfarande i vagnen nu på nedervåningen och jag ska straxt ordna lite lunch åt henne tills hon vaknar. Jag själv har bokat in en brunchdate (är det det enda jag gör nuförtiden?) med Jessan, så jag väntar med att äta tills dess.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats