Tessie-san

Trött

Hej på er, mår ni bra?

Jag är trööööött. Nu när jag snart jobbat min andra vecka så känner jag verkligen hur trött jag är på kvällarna. Det är ju fullt upp från morgon till kväll (det är det iof alltid, men det är på ett annat sätt nu). Vaknar tidigt, fixar iordning mig, hjälper till att fixa iordning barnen, åker iväg till jobbet, jobbar, kommer hem, “tar över” då JP varit hemma med barnen hela dagen nu när de varit snoriga, leker, städar, lagar middag, badar, nattar barn – städar det sista/hänger tvätten – och tillslut landar jag här på soffan och pustar ut.

Idag hade vi bokat in en playdate ute med Kellys bästa kompis som fyllt år. Hon hade valt ut en present till honom som vi hade slagit in och skrivit ett fint kort till. Vi hade med oss lite födelsedagsmuffins och lekte ute i snön i någon timme efter att jag kommit hem från jobbet. Jag kom hem, kramade om alla gosingar hemma och tog sen med mig Kelly och Belle ut på playdaten. Har på riktigt inte suttit mig ner en enda gång förrän nu.

Även om det är “mycket lugnare” för mig på jobbet (än själv med tre barn hemma), så blir man ju trött på ett helt annat sätt när man jobbar också. Har dock varit väldigt snäll mot mig själv och gått och lagt mig mycket tidigare om kvällarna nu när jag börjat jobba. 22.00 är min sluttid och oftast ligger jag redan i sängen då. Förr brukade vi gå och lägga oss vid 23.30-00.00 ibland och det var ju bara vansinnigt eftersom barnen eller iallafall Harley alltid vaknar vid 05.00. De där timmarna innan midnatt är dessutom de timmarna som barnen sover som allra bäst och det är sällan något uppvak.

Imorgon fortsätter vi med inskolning för Harley på förskolan (JP tar det) och vi håller tummarna för att det går ännu bättre nu. Skulle vara så skönt om det släppte lite för honom, så han kan bli inskolad helt och hållet och vi kan ha vanliga dagar med jobb och förskola. Men det får ta den tid det tar, det är olika för alla ♡

Ser inte ut såhär just nu, men ville inte skrämma er med mina enorma påsar under ögonen 😉 Älskar det här filtret, man kan vara hur trött som helst men det syns inte.

 

Ni förstår säkert att det inte blir lika täta eller spännande uppdateringar här just nu, men jag försöker landa i vår nya vardag och komma ikapp med sömn så det får bli så då. Är ändå så himla glad att ni väljer att kika in här, och ibland lämna ett litet avtryck bland kommentarerna eller via like-hjärtat. Det värmer! ♡

Stor kram och tack för att ni finns ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats