Tessie-san

Syskonmatcha

Alltså mina tre godispraliner till barn! ♡
Jag tackar min lyckliga stjärna varje dag för att jag har dem, världens finaste älsklingar!

Har ju alltid älskat att matcha tjejerna, och det är sååå himla kul att få matcha med alla tre nu. Harley har ju inte en lika stor garderob som sina storasystrar just nu, mest för att han växer som ogräs och växer ur allt så fort. Men tycker att det är kul att matcha dem alla tre med någon liknande färg eller stil varje dag iallafall.

Här fick de bli ett par riktiga godisar i rosa och mintgrön.

 

Så roligt att de har olika ögonfärg alla tre. Kelly har bruna (som mig), Belle har gröna (som JP) och Harley har blå (både hans mormor och farfar har blå). Nu är det ju inte säkert att de förblir blå längre fram (båda tjejerna hade lika blå ögon som bebisar), men det vore kul om han fick ha det.

 

Alltså Belle, min lilla tokstolle. Hon fick den här fjärilsryggsäcken i födelsedagspresent av Romana och blev nykär i den för någon dag sedan. Nu går hon runt med den hela dagarna hemma och vill inte ta av sig den. Hon fyller den med leksaker ibland, men ibland går hon runt med den helt tom också – det viktiga är att den är på bara ♡

 

Drömmigare hår får man ju leta efter. Jag är inte lite avis på Kellys fantastiska hårsvall, tänk om man själv hade sådär? Dröm!

På tal om hår, det kommer upp ett nytt flät-inlägg om en liten stund. Gissa vilken fläta jag äntligen lärt mig göra…

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kornelia

    Så avundsjuk att du fick ett barn med bruna ögon! Inget av mina barn fick mina bruna ögon. Ellen har jättefina gröna ögon och Loves är blå.

    1. tessiesan

      Kornelia- Vad roligt ändå att de fick gröna och blå. Jag hoppas Harley får behålla sina blå, det vore så kul om alla tre fick olika ♡

stats