Tessie-san

Svar på Covid-testet

Hej på er! ♡

Jag fick svar på covid-testet igår på kvällen. Jag började nästan tro att det var positivt när det dröjde så, men det visade sig vara negativt. Jätteskönt! Jag är ju ändå dubbelt vaccinerad, och vi är fortsatt försiktiga, men man vet ju aldrig med de nya mer lättsmittande versionerna som dyker upp nu.

Det är bättre med mig, jag känner mig fortfarande trött och rosslig i halsen, men betydligt bättre än för ett par dagar sedan. Barnen är också på bättringsvägen, men de hostar något helt otroligt. Får fortfarande snyta Harley flera gånger om dagen, och så hostar alla tre i kör. På natten är det värst. Herregud, jag trodde de skulle kräkas så mycket de hostade. Bad JP köpa hem gullök som jag ska lägga i en skål med varmt vatten och ställa inne i sovrummet-  vi ska testa inatt. Minns att jag fick det tipset när Belle var liten och hon hade kraftig hosta och jag minns det som att det hjälpte.

Vi är iallafall inne på sjukdag trehundrafemtioelva och vi alla börjar klättra på väggarna snart. Längtar riktigt mycket efter helg -och till att alla blir helt friska igen.

På morgonen idag gick jag iallafall till frisörsalongen. 15 minuters hårsborstning av två professionella hårborstare stod på schemat. Skönaste 15 minuterna den här dagen 😉

 

Alla tre är pigga och glada – förutom när leken avbryts av en hostattack.

 

 

Nu ska jag väcka Harley-Bobbi. Vi håller på att korta ner hans sovtid på dagen till 45 min-1 tim nu för annars har han så svårt att somna på kvällen sen.

Puss på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats