Tessie-san

Sommarfest med jobbet

Hej hallå i värmen!

Wow, det är så himla kvavt hos oss, och alla barnen hade jättesvårt att somna. Vi körde bilen som nattning igen, men sen när vi bar upp dem i sovrummet vaknade de en efter en och var så så varma – trots att vi har fläkten på inne i sovrummet. Önskar vi hade en redig AC istället, synd bara att de kostar en förmögenhet…

Igår var vi iallafall iväg på sommarfest med mitt jobb. De är så gulliga som alltid tänker på mig även när jag är mammaledig.
Vi brukar ha en sommarfest varje år innan semestern och då får även våra familjer vara med om man vill, så vi hade klätt upp oss till tänderna och var redo för fest! Kelly var riktigt laddad för en eventuell tårta 😉

 

Jag hade köpt fina sommarklänningar som tjejerna hade och Harley fick sin body med tillhörande fluga.

Mina sommarfina barn – nyp mig i armen, är ni verkligen mina? ♡

 

 

Hann med en familjebild innan vi åkte också – kul att ha när vi alla var så uppklädda ♡

 

Det var så mysigt att träffa alla jobbkompisar igen. Tjejerna lekte tillsammans med mina två chefers barn och Harley var nöjd med att hänga med oss.

Vi åt god mat, skålade i vin (mitt första glas vin sedan innan jag blev gravid med Harley – hann med en uteservering mellan Belle och Harley 😉 ) och spelade musicquiz och andra spel. Vi hade så himla trevligt och kom inte hem förrän vid 00.30. DET var länge sedan det hände kan jag säga!

 

De hade en enorm studsmatta som Kelly och Belle genast ville prova. De fick hjälp av mina chefers ena son Michael. Han var så gullig mot dem hela dagen, lekte, hjälpte och busade med dem ♡

 

Jättegod grillad mat. Kyckling, oxfilé, grönsaker, melon- och fetaost sallad, och flera kalla såser.

 

Harleyboy var så nöjd och glad som han alltid är och snosade till i våra armar då och då.

 

Tårtan!
Kelly hade pratat om att hon så gärna ville ha tårta på kalaset, men jag sa att jag inte visste vad som skulle serveras – och att vad det än var så skulle det nog vara jättegott. Hon blev inte besviken! Det var en tårta gjort på marängbottnar och Kelly åt upp både sin och Belles bit 😉

 

 

Supertrevlig kväll med mina kollegor! Roligt att få gå på kalas med hela familjen också, det var länge sedan. Harleys allra första dessutom! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats