Tessie-san

Smurfarna

Idag när jag kom och hämtade mina tre små skruttungar på förskolan sa jag att jag hade en överraskning som väntade hemma vid staketet.

Barnen älskar ordet ”överraskning”, så de var ivriga att komma hem. Jag hade köpt jumbo-gatukritor och frågade om det var någon som ville måla våra gator ute på gården.

OM de ville 😉

 

Det har ju varit ett sånt upp-och-ner-väder idag, med spöregn ena sekunden och strålande het sol den andra. På vägen hem hade det precis gått från regn till solsken, och Belle ville gärna ta av sig sina regnbyxor när vi gick till parken. Det kanske inte var den smartaste idén eftersom hon inte var klar med att hoppa i vattenpölarna, så hennes byxor blev snabbt dyngsura. Men hon hade så fullt upp med att rita med kritorna och skopa vatten i hinken så hon klagade inte.

Men Harley-Bobbi då. Så himla gullig i keps med sitt långa hår på sidorna. Han ser ut som en liten bondlurk ♡ Min lilla skurk!

 

Det dröjde inte länge innan en viss ung dam upptäckte att det var väldigt kul att måla sig själv istället för marken.

Kelly blev en smurf när hon var klar.

Och som med allt annat skulle både Belle och Harley göra precis likadant. Behöver jag säga att vi hoppade i ett bad redan innan middagen sen? 😉

 

Jaja, smutsiga barn är glada barn – eller vad säger man? ♡

Kom på att jag nog aldrig hann med att visa Kellys tjusiga flätfrisyr inför hennes dansavslutning i helgen? La upp en bild på Instagram, men vill såklart dela med er också. Det kommer upp om en liten stund!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats