Tessie-san

Smultronställen överallt

Godkväll på er, mår ni bra? ♡

Vi har precis påbörjat en ny serie på Viaplay som verkar spännande – Alex Rider. Någon som sett den? Vi matar serier så snabbt att jag ofta blandar ihop dem med varandra.
Kollar ni på något ni kan rekommendera annars? Ingen komedi eller skräck bara.

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Mycket kallare i blåsten idag, men det var ju sol så vi var ute. Det kommer regniga dagar framöver och då kan vi sitta inne. Så länge vädret tillåter så går vi ut och gör någonting, nyttja sommaren till max!

Barnen har lekt med sina grannbästisar, de åkte sina leksaksbilar, lekte i deras lekstuga och hade maskerad.

På förmiddagen var vi ute på promenad och plockade bär.

 

 

Vi är en riktig bär-älskande familj och gillar att plocka vinbär, körsbär, blåbär och smultron vart än vi går. Vi har faktiskt både en svartvinbärsbuske och en rödvinbärsbuske på vår tomt, men de är planterade nere i skuggan och har inte fått så många mogna bär än, men så fort det händer kommer de länsas snabbt, haha.

Vi stannade till vid en av lekplatserna som vi vet har både röda vinbär och smultron. Kelly speciellt tycker att det är väldigt roligt att leta och plocka.

 

Imorgon ska vi överraska barnen med en rolig grej. Tror de kommer bli jätteglada!

Hoppas ni har en fin kväll, vi hörs mer imorgon. Kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Malin- åh tack! Den är från H&M, dock köpt våren 2018 så misstänker att den kan vara svår att hitta nu. Den sitter åt en del vid brösten, så ganska svår att amma med skulle jag säga.

stats