Tessie-san

Skapar sommarminnen

Nu när Kelly har sommarlov försöker vi fylla våra dagar med roliga sommarminnen, både i stort och smått. Allt behöver inte kosta pengar, det finns många roliga aktiviteter som är helt gratis. Som att bada i vår pool på uteplatsen eller leka ute på gården med alla barnen.

Igår var vi på Leos Lekland och Kelly sprang som en raket från stunden vi klev in tills att vi gick hem. Hon vågade åka samtliga rutschkanor den här gången och var överlycklig över att få vara där och springa av sig. Det var första gången dit för Belle och hon tyckte nog att det var lite läskigt. Det är ju fullt med stora djur och höga ljud som kommer från rutschkanorna och kanonerna vid skeppet – så det tog ett tag innan hon vande sig. Sen kröp hon runt i bollhavet och lekte i Leos stad (som är en del för de allra minsta barnen), det var lagom tyckte hon.

Idag frågade vi Kelly vad hon ville göra och då svarade hon snabbt “Till Valleby!”

Ja, men dåså. Då gick vi till Valleby. Det är den nya Lasse Maja-parken som öppnat i Skogås som heter Valleby. Så himla fin park, jag får Gröna Lund-vibbar av alla söta små hus med alla detaljer. Har ni möjlighet så måste ni göra ett besök i sommar!

 

 

Det var en hel del barn där i parken idag (men jag försökte ta mina bilder så ingen kom med i bakgrunden så gått det gick), men det var betydligt mindre folk än på invigningen, så det var mycket lättare att undersöka husen och bilarna nu när det inte var kö överallt.

 

Den här söta mini-mini-lekplatsen missade vi sist vi var där. Så söt så jag dör!

 

Allting funkade dessutom.
Gungan gick att gunga, snurran gick att snurra, gunghästen med röda fjädern kunde man gunga på osv.

 

Belle fattade inte riktigt vad gungan gick ut på, men hon var bara glad över att få vara med och leka med Kelly 😉

 

 

Belle var så totalt slut av all lek i Valleby så hon slocknade i vagnen rakt över bygeln på vägen hem… klockan var alldeles galet fel för henne att somna på, men hon gick inte att väcka. Trodde att det skulle bli en långdragen nattning nu på kvällen, men hon somnade ändå inom 10 minuter! Snacka om att hennes sovrutiner har tagit en totalvändning åt det bättre nu. Ska göra ett eget inlägg om det tänkte jag, berätta vad vi gjort annorlunda och så.

Kelly är fortfarande ute och leker med barnen på gården (och pappa), men ska snart få komma hem och göra sig redo för sängen hon med. Det är long past her bedtime, men ibland är det lite roligt att tänja på reglerna… ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats