Tessie-san

Shopping till tjejerna

Jag tycker alltid att det är så roligt att läsa om shoppingturer på andra bloggar, där de visar upp de senaste köpen – framförallt barnkläder och barninredning, så jag tänkte att ni säkert tycker likadant.

Efter att ha rensat ur tjejernas garderober på sommarkläder och kläder de växt ur så fick vi en bra överblick av vad vi behövde fylla på med. Belle får ärva mycket av Kelly, men det är inte långt kvar vi kan göra så för nu är det bara en storlek mellan dem ♡

Kelly har verkligen vuxit nu under sommaren och hela hennes vintergarderob har blivit för små. Som tur är passar de Belle perfekt, så där var det bara att namna om och så fick Belle en helt ny vintergarderob. Så därför behövde vi hitta nytt till Kelly. Även långärmade tröjor och byxor behövdes fylla på.

 

Vi åkte ända bort till Kista för att det är stort och de har en av mina favoritbutiker för barnkläder – Next. Gissa om jag blev besviken när vi upptäckte att den stängt igen för gott! Supertråkigt. Men vi hittade massor med fint på både H&M och Kappahl, allt vi behövde faktiskt. Ja, förutom nya vinterskor till Belle, men det får vi kika på lite längre fram. Vi köpte nya höstkängor till båda tjejerna för ett par veckor sedan, så de duger ett bra tag innan det är dags för vinterbootsen.

Eftersom Belle fick mycket nygammalt från Kellys garderob var det främst Kelly som behövde nya tröjor och byxor, men även Belle fick ett par fina plagg.

 

Vinterkit till Kelly.
Vinterjacka (likadan som hon hade förra året, så nu matchar hon och Belle) och varma termobyxor. Rosa fleecetröja, skalbyxor och en mössa med vändbara paljetter ♡

 

Varsin mjukstickad klänning i ljusa färger, en pastellgrön tröja/klänning till Belle och varsina byxor med gulliga kaniner på knäna. Sen fyllde vi upp med nya strumpor och strumpbyxor till Belle.

Jag gillar ju att matcha dem i liknande färger eller likadana tryck ♡

 

Två outfits till Belle.
Mörkblå långärmad tröja med gulligt tryck, en ljuslila body med spetsdetaljer, och två lite varmare tights/byxor till.

 

Till Kelly.
Två tjocktröjor, en mörkgrön med volanger och en ljusgrå som en enhörning.
En långärmad tröja med blommor och matchande ljuslila byxor.

 

Två långärmade tröjor med olika enhörningar, en rosa t-shirt och tre par byxor till Kelly.
Belle fick de coola randiga ♡

 

Sen fick de ett varsitt nattlinne i samma tryck. Även de med enhörningar nu märkte jag… haha, enhörningar hela tiden 😉

 

Det var hela kalaset! Nu är de kittade inför denna höst och vinter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats