Tessie-san

Presenter till Mini och mamma

Nu när jag ska gå på semester och sedan mammaledighet så ville mina chefer ge mig lite lycka till-presenter igår på vår avslutningsmiddag. Jag blev väldigt rörd! Hela tre paket fick jag öppna!

I det första paketet låg detta fina set från Mango till Mini. Vi vet ju inte om Mini är en pojke eller flicka, så vita mysiga kläder med ljusgrå detaljer passar ju perfekt! Det blir alltid liiite mer verkligt varje gång vi får eller köper något plagg till vår älskling i magen ♡

 

 

I det andra paketet låg den här fina ”Min första bok”-boken. Jag fick ju en likadan, men med andra bilder och text när vi väntade Kelly, av dem också. Jag har varit riktigt duktig på att fylla i den och har inte mycket kvar innan den är färdig med all text och bilder. Jag hoppas verkligen att jag kan vara lika duktig med denna bok, annars känns det inte rättvist ju 🙂

 

I det tredje paketet låg det något ”till den blivande tvåbarnsmamman också”. Ett jättefint presentkit från Rituals – ååh, vad jag älskar deras produkter. Speciellt Shower foamen! ♡

 

Kände mig väldigt bortskämd och blev väldigt glad för de fina presenterna och gesten. Det blev en riktigt bra start på ledigheten detta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats