Tessie-san

Poolhäng och vegetariska hamburgare

Dagarna rullar på här och vi har verkligen gottat in oss i soliga dagar och ledighet.

Vet knappt vilken dag det är och det är ju ett gott tecken på att sommarlovet har börjat på riktigt.

Igår bjöd vi över Aphrodite på poolhäng och grill. Vi har ju verkligen blivit bortskämda med världens härligaste väder och det är bad, grill och lek som går på repeat hos oss. Kul att vi äntligen kan börja umgås med vänner (utomhus) igen efter att vi alla blivit friska igen. Tjejerna älskar Aphrodite (hon är även Kellys gudmor/fadder) så de var extra glada att hon kom!

Innan hon kom hann vi med en sväng och handla lite snabbt bara. Behövde fylla på med mina favoritburgare (vegetariska från Quorn) som vi endast hittat på CityGross – och en trip till Plantagen för att köpa gödsel (eller KOBAJS som Kelly säger efter att ha kollat på Lotta på Bråkmakargatan).

 

Jag brukar alltid lägga fram barnens kläder i varsin hög kvällen innan, och det är aldrig några protester på det jag valt – men den här morgonen sa Kelly att hon hade en bättre idé. Hon och Belle skulle nämligen vara Elsa båda två. Jaaaa, så det var bara att lyda då.

 

 

Tänk vad bra han har det ändå, Harley – blir (upp)vaktad av två Elsor samtidigt ♡

 

Här gick tjejernas (speciellt Belles) absoluta favoritlåt just nu igång på tvn – nämligen Ananas med Kokobänggänget – och båda tjejerna flög upp och började hoppa och dansa.

Vi lyssnar på den sisådär tretusenfemtioelva gånger per dag, inte alls tjatigt.

 

Tur att vi är en så morgonpigg familj (nåja, inte jag, men resten) så vi hängde på låset till affärerna. Smidigt när man inte vill trängas med mycket folk i dessa tider.

 

Väl hemma fyllde vi poolen och tjejerna hoppade sina prinsessklänningar för en mer avslappnad klädsel. Dags för poolhäng!

 

Aphrodite kom och gjorde oss sällskap ute i solen. Hon hoppade genast i med Kelly och Belle – det tyckte de var så roligt!

Hon stannade resten av dagen och vinkade hejdå lagom till att vi skulle börja göra iordning oss för kvällspromenaden.

Tjejerna blev väldigt ledsna när hon gick, men vi lovade att hon snart skulle komma tillbaka – och då ta med sig sina barn Isabelle och Elias, det längtar vi allihopa till! ♡♡

 

Det är så härligt att sommaren bara har börjat och vi har alla roliga sommardagar som dessa framför oss.
Även om vi inte kan träffa familj och släkt som vi vill och hade planerat, så ska vi försöka skapa fina sommarminnen för oss och barnen ändå!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Härligt med soliga dagar, speciellt när man bara kan slappa kring det egna hemmet. Får även mami lite avlastning 🙂

stats