Tessie-san

Playdate i Valleby

Godkväll kompisar, mår ni bra?

Oj, vad det känns som fredag? Antagligen för att vi går på långhelg + att vi faktiskt åt tacos till middag idag. Det brukar betyda fredag hemma hos oss 😉

Som jag nämnde tidigare träffade vi upp Linnéa idag och gick iväg till vår favoritpark Valleby. Tjejerna var ivriga att visa henne alla fina små hus, Belle bjöd på glass i glasskiosken och Kelly visade minirutschkanan och biblioteket.

Harley sov i vagnen igenom hela vår playdate, aldrig varit med om en bebis som gillar liggdelen så mycket som han? Det räcker med att bara lägga ner honom där i och ta ett par steg så somnar han.

 

Eftersom vi kom till Valleby ganska sent, så stannade vi inte allt för länge. Eftermiddagssvackan tog ut sin rätt och det blev en del ledsna miner. Kelly ramlade baklänges från gungan och blev såklart ledsen, på vägen hem vägrade Belle sitta i vagnen och flaxade och sparkade vilt omkring sig – så hon fick hoppa upp på Linnéas axlar och Kelly på JPs ♡

 

“ROSBLOMMOR” utbrast Kelly när hon fick syn på maskrosor i diket.
De hittade även flera överblommade maskrosor som istället för gula blad har det där ljusgråa fluffet – som är väldigt spännande att blåsa iväg!

Mysig dag!

Efter middagen blev det kvällsbad för alla barnen. Insmörjning, borsta hår och tänder, rensa öron och klippa naglar.
När de fått på sig ny pyjamas gick vi upp och läste i Rapunzelboken innan de somnade.

Imorgon väntar en rolig dag och vi ska träffa Jessan. Det ser vi alla fram emot! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats