Tessie-san

Pippi Långstrump och Vaiana

Imorse väckte Belle mig som hon brukar göra – med att klättra upp i mitt ansikte, så nära att jag känner henne andas på mig och så säger hon “mamma…? HÄJ!”

Det spelar ingen roll hur trött jag är, det är nog det gulligaste sättet att bli väckt på ♡

 

Vi skulle börja morgonen med maskerad tydligen. De har en liten kista (behöver nog köpa en större snart?) med alla sina maskeradkläder och den öppnas minst en gång varje dag.

Det finns ballerinakjolar, tiaror, Spiderman, fotbollskläder, Rapunzel & Belle-prinsessklänningar, superhjältemantel, blinkande diadem och hattar och massor med olika dräkter; tigerdräkt, glassdräkt, bajsdräkt… You name it.

 

Det brukar variera lite vad de brukar klä ut sig till, men Kelly brukar ofta vilja ha Vaina-kläderna och Belle har ofta något med Pippi Långstrump.

Idag var Kelly någon blandning av Vaina/Ballerina/Rudolf och Belle körde Pippi all the way.

 

Hon är ju den sötaste lilla Pippin som finns! Kelly lärde henne dessutom hur stark hon är när hon blir Pippi ♡

 

När Pippi Långstrump tog sin förmiddagsnap bakade Kelly och jag igen. Belle gillar också att baka, men vi bakar rätt så ofta i vår familj, så hon går inte miste om något.

Vi gjorde en av tre tårtbottnar till Belles födelsedag (ska göra två olika tårtor, men en av dem behöver två delar). Jag har precis köpt en ny tårtbottenform och ville se så det blev den höjden jag var ute efter.

Som med det mesta i bakväg inför våra kalas så börjar jag lite smått i väldigt god tid, testar mig fram och fryser in tills det är dags att dekorera någon dag innan. Gillar inte att stressa i onödan 😉

 

Nu blev klockan väldigt mycket här. Barnen har skämt bort oss med sovmorgon till runt 6.30 de senaste dagarna, men man vet aldrig när det är slut på det och 05.00 är standarden igen…

Tur att jag oftast får sovmorgon oavsett, eftersom det är jag som tar nätterna fortfarande.

Imorgon kommer Aphrodite och barnen hit på poolhäng, så vi hoppas på fint väder!
Ta hand om er så hörs vi mer imorgon, kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats