Tessie-san

Picknick i det gröna

Hej alla glada, hur har ni det? Vi har haft en jättehärlig dag och den började med att jag fick en välbehövlig sovmorgon – åh, som jag behövde det!

När vi alla vaknat till och ätit frukost åkte vi iväg på lite ärenden på förmiddagen. Vi håller på och rensar ut i biorummet (som råkat bli allt annat än ett biorum, det liknar mer ett förvaringsrum just nu) och behövde köpa hem lite nya stora plastlådor. Jag älskar ju att ha saker och ting sorterat så att man lätt kan se vad som är vart och då är just plastlådor det bästa. Vi har en låda för varje högtid till exempel. En påsklåda, en för midsommar, en för Halloween osv. Julen har dock 3 lådor, men det kanske inte är så konstigt.
För ett tag sedan plockade jag undan Kellys alla vinterkläder, overaller, mössor, vantar och vinterskor i plastpåsar, men nu fick de en egen plastlåda att flytta in i – och sen in i förrådet. Det håller sig bättre för fukt, lättare att förvara och enkelt att hitta rätt låda när det är dags att ta fram den nästa vinter.

Sen gick vi in på ToysRus för att köpa blöjpåsar (har en speciell modell vi använder till vår blöjhink), men de hade inga… fick beställa på nätet när vi kom hem istället. Kelly hann iallafall lattja runt lite bland mjukisdjuren under tiden vi letade och hon fastnade såklart för den största nallen de hade, haha.

 

Åker snålskjuts…

 

Hittade ingen större nalle… tre gånger så stor som henne själv 😉

 

Sen åkte vi hem till Kellys fadder/gudmor Aphrodite för att kika in hennes nya lägenhet! Vi gick sedan ut på gården utanför och hade lite picknick i solskenet. Kelly var en buskorv som vanligt och sprang runt och lekte och sprang sedan tillbaka till oss för att sno en jordgubbe eller ett ägg, sen sprang hon iväg igen… med pappa hack i häl 😉

 

Jättemysigt att hälsa på gudmor, och vilket härligt väder vi bjöds på! ♡

 

Eftermiddagen spenderade vi på hemmaplan. Vi fixade lite med blommorna, klippte gräsmattan och sopade fint på verandan efter all pollen som kommit och täckt allt som ett gult täcke. Till middag grillade vi hamburgare och sen bara varit. Det var precis en sånhär dag jag behövde. Lugn, inga måsten och bara få vara.

Vad har ni gjort idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats