Tessie-san

Påskpresenter och andra presenter

När JP åkte iväg till återvinningsstationen och sedan till gymmet tidigare idag, gick Kelly och jag ut på vår promenad. Det blåste en del kalla vindar, men solen värmde ändå på rätt bra. Efter att vi varit igång en stund i alla uppför- och nerförsbackar blev man ändå varm. Jag lämnar dessutom aldrig huset utan någon sorts halsduk, för jag är “allergisk” mot att frysa om halsen/bröstet. Kelly låg i vagnen och sjöng (Läs: ropade) en stund innan hon vaggades till sömn av den gungande vagnen. Då passade jag på att lyssna på en podcast i ena hörluren och tog även en selfie med mina nya solisar vid vattnet. Idag fick jag nämligen inviga min påskpresent jag fick av JP  – ett par RayBan – Aviator med guldbåge, jag älskar dem! Gillar den stora modellen och skenet blir väldigt behagligt i dem.

Av mig fick han ett citronträd, men det fick inte plats i något påskägg direkt, det hade jag istället fyllt med citroner och ett vykort där det stod att själva påskpresenten stod och väntade nere i gästrummet. Åh han blev jätteglad för sin present! Så han var iväg idag för att köpa till en ny kruka och jord osv så ska vi straxt plantera om trädet så det får en bra start hemma hos oss.

 

IMG_4953

 

 

Det är inte bara vi som fått inviga våra presenter idag, Kelly fick ett par urgulliga Nikeskor av JPs kompis Amir som vi genast satte på henne. De var en aning stora, men det är ju perfekt – då har hon ju något att växa i. Kommer passa perfekt i sommar! Så himla snällt av honom! ♡

IMG_4966IMG_4967

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats