Tessie-san

På upptäcktsfärd

Igår gick vi ut en sväng på förmiddagen, mest för att gå till källsorteringen som ligger någon kilometer bort och lämna kartonger och plastförpackningar. Det var så härligt väder, så vi fortsatte promenaden lite längre och bort mot en liten bäck som porlar så fint på våren. Tjejerna ville gärna gå dit och kasta i stenar när jag berättade om den.

Jag vill gärna gå promenader där vi kommer ut en bit, sen stannar vi till vid olika ställen där barnen får springa omkring och upptäcka. Då får vi ut så mycket mer av dagarna, jag får till min dagliga motion och tillsammans med barnen upptäcker vi spännande saker.

 

 

 

Innan vi rundade av promenaden och det var dags för lunch så stannade vi till vid ett par lekplatser på vägen tillbaka. Det finns ju en lekplats på varje gård så det tog sin lilla tid att komma hem 😉

 

Belle öppnade kiosk och bjussade på glass och våfflor ♡

♡♡♡

Imorgon väntar en väldigt tuff dag. Det är dags för min årliga mammografi och det känns alltid väldigt jobbigt. Bortsett från att det faktiskt gör ganska ont, så är det den psykiska delen av det hela som känns mest jobbig. Det är såklart jättebra att göra dessa kontroller och nu när jag är trebarnsmamma -nu mer än någonsin är det viktigt att se så allt ser bra ut och om inte – hitta det i god tid. Men det är alltid jobbigt och läskigt att behöva gå igenom det här varje år.

Inte förrän jag får svaret att allt ser bra ut så kan jag andas ut och ta in våren på riktigt. Det är alltid de här tuffa datumen + kontroller jag måste förbi varje vår. Det känns mörkt innan, men sedan blir det ljusare.

Önska mig lycka till ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats