Tessie-san

Önskelista till tomten och egna smällkarameller

Hej på er ute i stugorna! Hur mår ni?

Har ni någon julfeeling? Det har verkligen jag! Det blir nog extra så när vi håller på med så mycket julpyssel och det pratas om tomten varje dag med barnen.

Idag har vi verkligen spätt på den julkänslan lite extra, vi har nämligen både ritat/skrivit önskelista till tomten och pysslat ihop egna smällkarameller fyllda med godisar. Jag började den jultraditionen med tjejerna förra året (Harley var så pytteliten) och kommer fortsätta med det varje år – tycker det är så himla mysigt.

I år fick vi dessutom sällskap av vår favoritfamilj – Molly och hennes barn. Vi lyssnade på julmusik, åt chokladpraliner och julpysslade smällkarameller tillsammans.

 

Till tomten ritade barnen fina brev där vi skrev ner vad de önskade sig.

Harley önskar sig en egen pulka (han har ju sin babypulka han ärvt av både Kelly och Belle), Belle önskar sig en regnbågspulka, och Kelly önskar sig en snowracer. Vi får väl se om breven kommer fram och tomten kan utföra lite julmagi till julafton 😉

Mina gullgosnosar. De bråkas och tjivas, retas och har sig, men oj vilken kärlek de har till varandra ♡ Blir så varm i hjärtat när jag kikar på dem när de tror att jag inte ser och de är sådär gulliga mot varandra, hjälper varandra och pussar spontant varandra på kinden ♡ I am one lucky momma.

Älskade bästaste Kelly. Hon som gjorde oss till mamma och pappa ♡

 

Här var det smällkarameller!

Vi fyllde dem med Geischa- och Karl Fazer-choklad, och kommer poppa dem på julafton. Vet att man ska vänta tills det är dags för julgransplundring, men så länge vill vi inte vänta.

 

Imorgon skulle jag vilja baka lussebullar till andra advent. Hoppas jag får med mig barnen på det.

Hur mår ni? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats