Tessie-san

Nog har jag gröna fingrar allt

Här kommer ett inlägg för alla växtgäris härinne 😉

Minns ni att jag planterade om mina trötta elefantöron som stod i köksfönstret för ett par veckor sedan? Jag hade inte gett dem så värst mycket kärlek och de stod i torra krukor med för lite jord och var alldeles övervuxna.

När vi hade köpt ny blomjord tog jag ut alla krukorna på uteplatsen och började rensa och plantera om dem i ny fräsch jord och lovade att jag skulle ta hand om dem mycket bättre i fortsättningen – och visst har jag gjort det!

Titta på vårt grönskande fönster nu!

 

Såhär såg de ut när de precis var omplanterade för ett par veckor sedan.

 

Och såhär bra mår de idag:

 

Förebilder till vänster- efterbilder till höger ♡

 

På tal om krukor och växter. Jag är på jakt efter en vit väggkruka som jag vill hänga upp bredvid fönstret i vardagsrummet. Tanken är att jag ska plantera min klätterväxt i den så den kan klättra uppmed fönstret.

Det är tydligen omöjligt att hitta? Vill ha en som är som en halv kruka – så att det ser ut som att den “växer ut från väggen” – inte en helrund ampelkruka bara. Letar på Blocket, Marketplace och Tradera, men det verkar ändå svårt. Skulle någon av er ha en sådan eller vet vart jag kan hitta en så hojta gärna till! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats