Tessie-san

Never ending story

Hej fina ni! Tack så mycket för alla fina krya-på-er-meddelanden och kommentarer ♡

Det har varit ett par riktigt jobbiga veckor med vattkoppor först för Harley, sen Belle, sen mig (!) och nu har även Kelly insjuknat. Det känns som en never ending story det här. Det är ju helt omöjligt att Oliver inte blir smittad, och jag hoppas det kommer snart för honom med, så vi kan ha allt avklarat helt och hållet ♡ Det har dock varit bra på ett sätt att de inte fått samtidigt, för samtliga har haft ett väldigt tufft sjukdomsförlopp och har verkligen behövt mig 24/7, speciellt de dagarna när de når toppen av besvären – då har det varit dygnet runt som vi baddat, smörjt in, duschat, osv. Nu har jag kunnat fokusera på en åt gången.

När jag själv blev sjuk hade Belle precis kommit över sin värsta topp och hon hade ”bara” sjukdomskänsla, trötthet och lite klåda kvar. Hade vi båda haft våra tuffaste dagar exakt samtidigt hade vi gått under… Jag blev väldigt väldigt dålig.

Av förklarliga skäl så har vi inte haft något påskfirande med någon annan än med oss själva – och det har räckt alldeles utmärkt, även om det hade varit mysigt att ha vårt traditionella påskfirande med Molly och hennes familj. Men det har varit så himla kämpigt här hemma med den här jäkla vattkoppshistorian som aldrig vill ta slut, så det fick vi helt enkelt hoppa över i år. Vi har ändå hunnit påskpynta, pyssla, klätt påskris, ätit påskmat och godis i mängder.

Vi tog den årliga påskbilden på mig och barnen också (har tagit det varje år i 8 år nu). Både jag och Belle hade fortfarande vattkoppor kvar här – men hon ville inte att vi skulle ta någon bild om de syntes på henne, så jag trollade bort dem på oss båda i min redigerings-app 😉

 

Tack till er som fortsätter kika in här varje dag, jag ser att ni är här (på statistiken) och det värmer ♡

Tacksam för er, jag har verkligen saknat att blogga och det känns skönt att veta att ni fortfarande hänger kvar trots lång tystnad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria L

  Hej, tänkte bara fråga vilken antiviral medicin de skriver ut till vuxen som får vattkoppor? Och vilken medicin mot klåda/ångest du fick? Jag vet nämligen inte om jag haft vattkoppor heller så skulle barnen få det ligger jag nog risigt till, och då vill man ju ha all lindring man kan få.
  Krya på er!! ❤️

  1. tessiesan

   Maria L- Jag minns inte vad den antivirala hette, slängde asken när den var slut. Den för klåda/ångest hette Atarax och jag tog 2 tabletter morgon och kväll och vid behov. Men det är bara att ringa Kry eller annan nätdoktor om det blir aktuellt för dig, så skriver de ut det du behöver ❤️

 2. Fröken J

  Så skönt att höra från dig igen🥰
  Har tänkt mycket på er och hoppats att ni trots omständigheterna mått bra🙏

  🐣 Glad påsk 🐣

stats