Tessie-san

Nationaldagen 2021

Igår var det nationaldagen och det firade vi tillsammans med barnens farmor och farfar på vår uteplats. Vi tog ut bordet och dukade upp lite smått och gott. Vi grillade kött, korv, majskolvar och grönsaker. Jag gjorde en melonsallad och en kall romsås till.

Barnen hade hjälp mig pynta uteplatsen med blå och gula ballonger, och vi alla matchade i blå/gula kläder dagen till ära ♡

Fick till en selfie med alla mina tre gosingar ♡

 

 

Till efterrätt serverade vi en citronkaka med massor med färska bär och vattenmelon.

Hattpojken ♡

Det var så himla varmt, och på vår uteplats blir det alltid en bastu när solen ligger på, eftersom det ligger helt i lä, så vi dukade undan och gick ut på balkongen istället. Där är det nästan alltid skugga och betydligt svalare.

 

 

Sen frågade vi om det var någon som var sugen på att gå ner till stranden och bada – och ni kan ju gissa vad barnen svarade på det…. ♡

Första doppet för i år!

Både Kelly, Belle och JP var modiga nog att doppa sig helt. Harley var också på god väg, han trillade i ett par gånger så han satte sig ner i vattnet. ”Iiiiiiiskallt” sa Belle varje gång hon doppade sig ♡

Kelly var så himla ivrig på att simma runt med hjälp av puffarna och pappa. Hon har gett sig fasen på att lära sig simma i sommar, så det ska vi hjälpa henne med. Vi tittade ju på simskola till henne i våras, men då var hon för liten. Både i ålder och längd (för inomhusbassäng), men vi får öva själva i sommar istället.

Jag packar alltid ner minst två ombyten med badkläder till barnen. Efter att de varit i och sen vill upp tar vi av de blöta badkläderna på en gång och värmer oss. Sen finns det torra badkläder att ta på om man vill fortsätta leka på stranden/bada igen.

Harley hade fått byta om, blivit varm och fått på en vanlig blöja och t-shirt när han bestämde sig för att bada fötterna en gång till. Sen blev det lite mer än så, och han trillade på rumpan igen ♡

Vi hade en så himla härlig dag, med glada barn från morgon till kväll. Att vara ute mycket är verkligen ett vinnande koncept, och nu när det är så härligt väder så blir det ju mer av den saken.

Vi vinkade hejdå till farmor och farfar efter att vi badat klart, sen gick vi hem och lagade våfflor till middag som vi åt ute på uteplatsen. Sen var det raka vägen ner i ett bad för att tvätta av all sand från stranden, hehe. Gissa om det gick lätt att natta sen? 3…2…1….snark.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats