Tessie-san

Mors dag ♡

Vilken respons jag fått efter mitt senaste inlägg – förlossningsberättelsen med Belle. Tack så jättemycket för alla fina ord! ♡ Det värmer verkligen mitt hjärta när ni tar er tid och lämnar en kommentar eller skickar meddelande och mail.
Tack så jättemycket, verkligen! ♡

Idag vaknade jag upp till min tredje mors dag där jag själv kan titulera mig som mamma. Det var en total vändning i mitt liv när jag fick barn och själv blev mamma. Tidigare har den här dagen gjort fruktansvärt ont i hjärtat och jag undvek alltid sociala medier och annat den dagen – för det gjorde för ont att läsa om allas hyllningar till sina mammor när jag själv inte fick ha min med.

Idag tänder jag ett ljus för min fina mamma och jag har pratat om henne lite extra mycket idag med tjejerna.
Hon är alltid med oss och finns med i våra dagliga berättelser, det är viktigt för mig att tjejerna får en varm relation till henne fast vi inte kan ses fysiskt ♡

Jag fick sovmorgon dagen till ära (fast JP brukar vara vääldigt givmild med det annars också, så jag är ganska bortskämd med det måste jag ändå säga).
När jag kom ner var det en fnittrig Kelly som smög fram med ett paket hon, Belle ( 😉 ) och pappa hade slagit in till mig.
Åh, jag fick tårar i ögonen på en gång.

 

 

Det var matchande tröjor till mig och mina tjejer!
Det står “Mother” på min och “Mini” på deras. Världens gulligaste present! ♡♡♡ Jag som älskar att matcha dem med varandra – nu fick jag också vara med!

 

Mina älsklingar, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar er.
Att få vara er mamma är det finaste uppdraget jag fått, för er gör jag allt! ♡

 

Efter frukost packade vi ihop oss i bilen och åkte iväg på utflykt.
Det var egentligen tänkt att vi skulle träffa upp kusin Emma och Bianca, men det blev inställt pga sjukdom. Trist, vi som hade längtat efter att få ses, men det kommer fler gånger, sommaren har ju precis börjat!

Vi åkte iallafall iväg till Naturhistoriska Riksmuseet för att kolla in dinosaurieskelett (som Kelly så glatt upprepade hela vägen dit).

 

Det var egentligen tänkt att vi bara skulle gå på utställningen, men så såg vi att det skulle gå en djurfilm på Cosmonova på 20 minuter och kollade upp hur gammal man måste vara för att få gå. Åldersgränsen var 2 år, så då gjorde vi så att Kelly och jag gick och tittade på filmen, så gick JP och Belle och tittade på någon utställning om miljön under tiden.

Win-win ju 😉

 

Efter filmen lunchade vi lite på medhavd matsäck, vi hade gjort egna baguettemackor och hade med pannkakor.
Sen gick vi en vända på Nordiska djur-utställningen och sen började båda damerna se väldigt trötta ut så då åkte vi hem. Det dröjde inte mer än att vi körde ut från parkeringen så hade båda slocknat. Tar det som ett bra betyg!

 

Har haft en väldigt fin mors dag tillsammans med min familj. Precis så som jag ville ha det! ♡

Hoppas ni har haft en trevlig dag ni med. Kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Tråkigt att läsa om din mamma. Du får ha en morsdag med dina små guld tjejer och minnas hennes värme genom dom ❤ hoppas ni hade en fin dag

stats