Tessie-san

Mojitos och skvaller

Hej kompisar, hur har ni det?
Här är det okej. Jag har ont i halsen och känner mig inte helt toppen, men det är ju nu den säsongen börjar. Höst och förskolebaciller, here we go.

Helgen försvann verkligen i ett kick! Hann inte riktigt med.
I söndags hade jag en brunchdate inbokad med Jessan. Det var ett tag sen vi sågs bara vi två och det är alltid mysigt att få lite tid tillsammans sådär. Oftast har jag tjejerna eller så är vi här hemma, så nu bestämde vi att vi skulle ses ute och dricka mojitos (alkoholfria för mig såklart) och skvallra på. Det var länge sen jag skrattade så mycket ♡

 

 

Vi beställde in lite olika förrätter och dipsåser, och nya mojitos på löpande band.

Åt och drack så mycket att jag knappt kunde röra mig efteråt. Åt ingenting mer för resten av dagen och kvällen sen, jag var full 😉

 

Efter ett par timmars skvaller och god mat gick vi en sväng förbi NK.
Jag var ute efter en present och hon skulle titta på ett par skor.

 

JP och tjejerna var i närheten, så de kom och hämtade upp mig med bilen sen.
Så var det hem och förbereda inför kvällen och nattning. Lägga fram kläder inför morgondagen och göra iordning vagnen. Sen vips var dagen slut och därmed hela helgen.

Den här veckan har vi flera saker inbokade, jag ska bland annat göra den där glukosbelastningen för att utesluta att jag har risk för graviditetsdiabetes. Det är tydligen rutin att göra en sådan om man fått ett barn som vägt mer än 4500 gram, vilket Belle gjorde när hon föddes (4548 gram).
Är det någon av er som gjort glukosbelastning? Jag har hört att det är en superäcklig dryck/röra man ska dricka, men att det ska hjälpa att pressa i lite citron? Ska ta med mig en citronhalva och hoppas på det bästa.

Min barnmorska trodde inte att jag skulle ha någon risk för graviditetsdiabetes eftersom det endast var 48 gram ”över” när vi ändå gick över tiden med 2 veckor och eftersom alla mina sockerprover sett jättefina ut, men det är ju ändå bäst att vara på den säkra sidan tyckte hon och det håller jag med om.

 

Hoppas ni haft en bra start på veckan? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Jag tyckte inte själva drickan va så farlig, särskilt inte om man kunde pressa i en hel del citron så den inte blev så söt. Däremot att dricka den på tom mage…ett tips är att ha med en macka som du kan äta när du är klar och innan du går hem!

stats