Tessie-san

Min tjejpatrull

Mina tjejer alltså ♡ Kelly och Belle – mina två gosegummor. Vad gjorde jag i livet innan ni fanns?

Det är en hel del trots och tänjande på gränser hemma just nu, men så har vi ju också en bestämd 4-åring och en ännu mer bestämd 2-åring, och det är utvecklingsfaser och självständighetssteg som tas hela tiden, så det hör ju till. Det är såklart viktigt att få känna och uttrycka alla sorters känslor, det är så vi kommer ännu närmare varandra och stärker våra band ytterligare.

Kelly sa en så gullig sak häromdagen när jag la mig på golvet i vardagsrummet och gjorde mina ryggövningar.

“Men mamma, vad gör du?”
“Jag gör mina övningar.”
“Men mamma… om du inte städar på hela dagen, då hjälper det din rygg så att den blir bra… sen går vi ut i regnet, och så kommer det regn i din tröja och så poff så försvinner det onda… så du kan börja städa igen”.

Haha, så kloka funderingar och tips från min 4-åring. Hon vet verkligen vad hon pratar om.

Belle är så kärleksfull och stannar ofta till flera gånger om dagen och tittar på mig och säger “ah älka dig, met i hela väden” ♡ Hon är en riktig babbelmaja och hennes ordförråd växer för varje dag som går. Hon är verkligen vår lilla papegoja, och härmar allt Kelly säger. Det är så roligt att titta på dem från håll, när de inte vet att jag ser – när de leker sina rollekar och har “långa diskussioner” tillsammans. Kelly är väldigt drivande i vad leken handlar om och vad de ska göra, och Belle hänger på och svarar med fullt allvar i rösten, även om hon inte uttalar alla ord helt korrekt. Så himla gulligt!

Herregud, vad har jag gjort för att förtjäna er? ♡

 

 

Jag har verkligen fastnat med det här filtret. Tycker det är så fint, och tjejerna tyckte det var sååå kul med “en fluga” på näsan. De försökte vifta bort den hela tiden, haha.

Min lilla tjejpatrull ♡ Vad skulle jag göra utan er? Mina bästa bästa tjejer!

♡ ♡ ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats