Tessie-san

Min första mors dag

Jag trodde att jag skulle hinna få alla bilder skickade till mig och sedan välja ut och fixa så ni fick se redan ikväll, men då var jag lite för optimistisk. Det får bli imorgon istället, men så härliga bilder kan vara värt att vänta på. 

Idag på förmiddagen överraskade Kelly och pappa mig med en stor bukett med liljor och röda och vita rosor. Jag blev helt paff, var inte beredd på det. Fick även ett jättefint Mors dag-kort som Kelly fick överlämna till mig. Jag blev så otroligt rörd att jag började gråta. Den här dagen har varit så laddad och gjort så ont i så många år och idag var första gången på flera år som den inte gör ont längre. Jag är så tacksam över att jag har fått möjligheten att få bli mamma och att jag nu har världens finaste dotter i min famn gör mig till den lyckligaste mamman i världen.

 

IMG_6624IMG_6583

 

Efter att vi städat klart inne i lokalen (som vi hade Kellys namngivning i) och sedan lämnat tillbaka nyckeln så spenderade vi resten av dagen på vår uteplats. Vi turades om att ligga och glassa i solen, JP och jag, medan den andra lekte med Kelly i skuggan. Himla bra med pauser från den gassande solen då och då och vad kan vara bättre än att gosa med en glad liten sommartjej då?
Även om vi sitter i skuggan med henne så är det ju fortfarande väldigt varmt, så vi duschade hennes huvud och överkropp med vattensprayflaskan med jämna mellanrum. Om några år får hon svalka sig i en vattenspridare på gräsmattan istället – det kommer jag ihåg att jag tyckte var roligt som liten.

 

Har ni sett vår rabatt på framsidan förresten – åh vad vackert det har blivit när alla blommorna kommit upp. Det var precis så min vision i huvudet såg ut när vi planterade alla lökarna i höstas! Innan allt hade hunnit komma upp nu i våras var jag ju lite besviken på hur otät det såg ut att bli, men tji fick jag. Det var ju bara lite tålamod som krävdes. Är så himla nöjd!

IMG_6581IMG_6582

 

 

På uteplatsen drack vi smoothies för att svalka oss i värmen. Kelly hade egen smoothie, men tyckte det var mycket roligare att smaka på mammas ♡

IMG_6628IMG_6627

 

 

Gullrumpan med vattensprayat huvud ♡

IMG_6616

 

Min första mors dag som mamma och den har varit så härlig. En lugn dag tillsammans med de två jag älskar mest i världen. Ingen stress, inga måsten – bara vi tre.

 

 

Älskade dotter, jag behöver dig minst lika mycket som du behöver mig. Tack för att du gjorde mig till mamma, det är den finaste gåvan jag fått. För det är jag dig evigt tacksam!

IMG_6634

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats