Tessie-san

Måndag

Då var måndagen avklarad.

Jag sov inte många minuter i rad i natt, då 3 av 4 barn kom insmygandes under natten och sov tillslut på mig allihopa. Jag borde ha tagit min kudde och gått och lagt mig inne i tjejernas rum (det var ju tomt), men jag var för trött för att ens göra det.

Vi fick någon minut över på morgonen (!) och efter att tjejerna önskat sig coola frisyrer med miniflätor i luggen så frågade jag om jag fick ta en bild på hela gänget. De är ju proffs vid det här laget, så vi pangade av tre bilder på tre sekunder, sen var det klart. Även Oliver börjar fatta vinken med att le när jag tar fram mobilen ♡

 

Men det räckte med två bilder tyckte han. Sen ville han inte vara med något mer.

 

På vägen till skola och förskola med hela patrullen ♡ Vi har fått snö!

Veckans första jobbdag avklarad. Missade middagen med familjen, men fick iallafall vara med på kvällsmålet, tandborstning och sen nattningen. JP nattade Oliver i vårt sovrum (där han har sin spjälsäng), jag nattade Harley, och när han somnat så gick jag in till tjejerna och läste en godnattbok, sen somnade de också.

Jag har lagt iordning allas kläder för imorgon i varsin hög på fönsterkarmen i vardagsrummet och allas ytterkläder ligger redo i hallen. Allt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt på morgonen sen.

Nu ska JP och jag fortsätta vårt årliga Twilight-marathon. Vi kör alltid de filmerna på raken såhär inför jul. Sen väntar Harry Potter-filmerna. Det är verkligen juligt att få sätta på dem. Får se när barnen känns stora nog att börja se dem, det ser jag verkligen fram emot. Kelly var supertaggad redan förra året, men vi kom inte mer än ett par minuter (när Harry råkar trolla bort glasskivan på Zoot och hans elaka kusin fastnar inne hos ormen). Tack, men nej tack. Sa Kelly och ville inte se mer, haha.

Hur gamla var era barn när de började titta på Harry Potter och inte blev livrädda?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin nr2

    Mina ungar är 3 och 5 och gillar första filmen, men vi har inte sett de andra än. Däremot har vi sett Narnia-filmerna tillsammans – så kul att inte bara se på tecknat hela tiden 😅

    1. tessiesan

      Maria Löfnäs- Ser hen alla filmerna då också? Tänker att de ju blir läskigare och läskigare för varje film 🫢

stats