Tessie-san

Lunch och premiär för barnstol

Hej alla glada! Idag är det redan tisdag, jag tycker dagarna går så himla fort nu. Kan bero på det vackra vädret och att vi haft rätt så mycket för oss den senaste tiden. Härligt att vädret verkar vända tillbaka till fint vår/försommarväder igen, det har vi ju längtat efter!

 

 

På förmiddagen idag åkte Kelly och jag iväg hem till Molly för att äta lunch. Lilla Seamie var också där såklart, men han sov middag när vi kom. Vi åt en god pastasallad med salami och mozzarella och Kelly fick provsitta i barnstolen uppbullad med en filt. Det gick hur bra som helst. Börjar nog bli dags för oss att leta efter en hem till oss också, både en barnstol och en ny bilbarnstol måste vi kolla på. Shit, jag har verkligen tänkt att de där grejerna är något vi behöver någon gång lååångt in i framtiden – men hey, vi är där nu! Vår stora stora tjej! ♥

Kelly somnade i vagnen när vi åkte bussen dit och jag var helt säker på att hon skulle somna även på vägen hem, men då var hon pigg som en lärka. Som tur var tröttnade hon inte på att sitta däri under bussturen och det är jag glad för. Känner mig inte riktigt bekväm med att ta upp henne i famnen i en buss om hon skulle skrika och vilja komma upp. Känns så himla riskabelt om bussen skulle vara tvungen att bromsa in kraftigt eller liknande. Då sitter hon nog som säkrast fast i sin vagn. På pendeln är det en helt annan sak, då får hon gärna komma upp i famnen, men just i bussen vill jag att hon sitter kvar i vagnen. Oftast så somnar hon av allt skumpande ändå och då behöver jag inte oroa mig alls.

Vi var kvar där i ett par timmar och pratade gamla minnen (Molly berättade att hon minns att när vi var 13-14 år så hade jag sagt att “jag skulle ha 10 barn när jag blev stor och att min första dotter skulle heta Kelly”, haha. Har inget som helst minne av det. 10 barn? Kommer inte ihåg att jag någonsin haft sådana tankar. Ah, det med Kelly stämde iallafall ;)), sen pratade vi framtidsplaner och lite hemlisar. En riktigt mysig dag blev det!

 

Stor tjej som sitter själv ♡

IMG_6011IMG_6014IMG_6015

 

 

Nu har nattningsrutinerna börjat hemma hos oss och jag ska snart ta över med amningen. När hon somnat ska vi fortsätta kolla på 13 reasons why på Netflix, sååå himla bra? Har tänkt på karaktärerna hela dagen – då vet man att en serie är bra, om man inte kan släppa dem under tiden man inte tittar. Ni som ser den, visst är den bra? Avslöja inget bara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats